MENIU

Numărul cadrelor medicale infectate cu Sars-Cov-2 crește în Timiș

Numărul cadrelor medicale infectate cu Sars-Cov-2 crește în Timiș

Încă cinci cadre medicale din Timiș au fost confirmate cu noul coronavirus. Astfel, numărul total al cadrelor medicale infectate în județ de la debutul pandemiei a ajuns la 139. Potrivit DSP, în județ sunt active opt focare de Covid-19.

Focarele active aflate sub supraveghere epidemiologică sunt o unitate de procesare a cărnii din Timișoara (174 de cazuri), un spital privat (șase cazuri), Spitalul de Psihiatrie Gătaia (12 cazuri), o unitate economică (trei cazuri), o comunitate (11 cazuri), un centru privat de îngrijiri paliative (zece cazuri), o unitate economică din județ (cinci cazuri), în zona Făget înregistrându-se 52 de cazuri confirmate și două decese, a anunțat purtătorul de cuvânt al DSP Timiș, Cornelia Bubatu.

În privința cadrelor medicale infectate, Prefectura Timiș a anunțat că numărul acestora a crescut la 139. Instituția a mai transmis că, în prezent, în județ sunt internați 163 de pacienți Covid, zece fiind în stare gravă, la ATI. De la începutul pandemiei, 69 de persoane au murit în Timiș în urma infectării cu noul coronavirus, transmite ziare.com

Mai multe articole despre:
covid-19 cadre medicale infectate