MENIU

Nu vrei s-o pățești ca Jennifer Lawrence? Microsoft are o soluție pentru tine

Reacția APPLE după ce vedetele s-au trezit cu fotografii indecente pe internet

Microsoft a ascultat dorințele utilizatorilor săi și se concentrează și pe alte ecosisteme, nu doar cel propriu. Așadar, utilizatorii OneDrive au o ofertă limitată pentru a primi 30 de GB gratuit, stocare în OneDrive .

OneDrive este discul virtual de stocare oferit de Microsoft și toți utilizatorii, indiferent de platformă, pot primi la înscriere 15 GB de stocare gratuită. Cu ocazia lansării noilor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Microsoft oferă 30 de GB de stocare gratuită pentru utilizatorii Apple.

Dacă v-ați instalat iOS 8, sunteți eligibili pentru această ofertă limitată, indiferent dacă aveți iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c sau alte dispozitive de la Apple, cum ar fi iPad-uri. Ce trebuie să faceți? Descărcați OneDrive, faceți-vă cont sau autentificați-vă cu un cont Microsoft deja existent și setați opțiunea de Auto Upload. Aceasta vă va duce pozele din camera foto direct în Cloud-ul Microsoft. Vă recomandăm să evitați redundanța, așadar nu setați Auto Upload sau sincronizare cu iCloud sau cu Dropbox dacă alegeți să faceți asta pe OneDrive. 

Aflați cum să descărcați OneDrive pe dispozitivele voastre, nu numai iPhone și să primiți 30 de GB gratis.