MENIU

NU rămâi însărcinată dacă faci ASTA după actul sexual

O teorie veche de când lumea a fost demontată de cercetători, iar femeile care vor să rămână însărcinate pot fi sigure, pe viitor, că nu se pot baza pe această metodă pentru a-şi spori şansele de a avea un copil, scrie feminis.ro.

Un studiu recent a scos la iveală faptul că obiceiul de a sta întinsă în pat după încheierea actului sexual nu îţi influenţează şansele de a rămâne însărcinată, în ciuda faptului că multe femei credeau acest mit.

Rezultatele cercetării au fost prezentate în cadrul celei mai mari conferinţe pe teme de fertilitate din Europa, ce a avut loc la Helsinki, în Finlanda.

Cercetătorii olandezi au studiat 500 de cupluri pentru a demonta această teorie. Jumătate dintre femeile participante la studiu au fost rugate să se odihnească timp de 15 minute, cu genunchii ridicaţi, după inseminarea artificială. Celelalte femei care au participat la studiu şi-au continuat firesc activitatea după procedură, iar experţii au ajuns astfel la concluzia că dacă stai întinsă pentru a-ţi spori şansele de a rămâne însărcinată nu obţii efectul scontat.

Aşadar, experţii în materie de fertilitate arată că nu merită să rămâi în pat mai mult decât ai nevoie pentru a-ţi trage sufletul.

Mai multe articole despre:
null