MENIU

Nu i-au murit lăudătorii! Ministrul Sportului şi-a pus consilierii să o sune într-o emisiune radio

Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, este suspectată că şi-ar fi pus doi consilieri să sune într-o emisiune radio unde era invitată şi să-i pună întrebări "aranjate", care să arate cât de bine stăpâneşte domeniul. Informaţia a fost lansată de jurnalistul Cătălin Tolontan.

Potrivit jurnalistului, emisiunea radio în care Ioana Bran a fost invitată a avut loc pe 12 martie şi a fost moderată de Ovidiu Ioaniţoaia. Pe parcursul ei, ministrul sporturilor ar fi avut dificultăţi tocmai cu stăpânirea acestui domeniu. Numai că la un moment dat ar fi fost salvată de două telefoane în direct primite de la doi ascultători. Aceştia ar fi fost de fapt consilieri ai ministrului Sporturilor. Tolontan spune că primul dintre ei era consilierul Alex Ciucă, cel care s-a dat drept Marius Ionescu din Bacău. Tolontan afirmă că al doilea ascultător a fost consilierul Florin Molcuţan, care a sunat şi el cu identitate falsă. 

"Gazeta Sporturilor" i-a sunat pe cei doi consilieri, le-a confruntat vocile cu cele ale "ascultătorilor", iar rezultatul a fost că e vorba despre aceiaşi oameni. Florin Molcuţan a negat că a sunat în emisiunea respectivă, motivând că era în Polonia, în timp ce Alex Ciucă nu a mai răspuns apelurilor jurnaliştilor. 

sursă video: Europa FM

 sursă foto: Europa FM

Mai multe articole despre:
Cătălin Tolontan Ovidiu Ioaniţoaia Ioana Bran