MENIU

NU acceptaţi coletele cu produse de frumuseţe dacă nu le-aţi comandat. Ce a păţit o tânără

O tânără mamă din Australia a ţinut să îşi facă publică experienţa neplăcută, pentru ca alte persoane să nu cadă pradă unei noi metode de înşelătorie. 

Asya Moussawi, din oraşul australian Hobart, a primit prin curier un colet care conţinea produse de frumuseţe. "Am fost surprinsă, pentru că nu le comandasem şi pentru că erau de o calitate foarte proastă. Apoi am găsit în pachet o factură pentru 67 de dolari care trebuia plătită în 14 zile. Nu era niciun număr de contact", a povestit tânăra pentru Kidspot.

Ea a crezut iniţial că este vorba de o greşeală, aşa că le-a scris celor de la firmă, însă aceştia, LuxStyle International, au informat-o că ei nu trimit "niciodată" comenzi nesolicitate, apoi i-au spus tinerei că va trebui să plătească expedierea produselor înapoi.

Apoi, pentru că nu au primit un răspuns, au ameninţat-o cu o firmă de recuperatori de datorii. Abia apoi i-au făcut o ofertă "generoasă" - de ce nu ar păstra femeia produsele cosmetice, cu o reducere de 50% din partea firmei, plătind astfel doar aproape 40 de dolari, mai puţin decât preţul returnării produselor? Asya spune că abia atunci s-a înfuriat şi a decis să facă publică întâmplarea, aflând ulterior că firma respectivă îşi făcuse un obicei din a folosi această metodă de înşelăciune pentru a vinde produse cosmetice celor care NU vroiau să cumpere nimic.