MENIU

Novak Djokovic, cu ochii în lacrimi după eşecul de la Roland Garros

Novac Djokovic, liderul mondial al tenisului mondial, nu reușește să câștige trofeul la Roland Garros. A pierdut și a treia finală din carieră.

Dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in sferturile de finala de la Roland Garros, Novak Djokovic parea sa aiba calea deschisa spre cucerirea primului trofeu pe zgura pariziana.

Surprinzator, lucrurile nu au stat insa asa, liderul mondial fiind invins in finala de Stanislas Wawrinka, dupa un meci superb, care s+a terminat în patru seturi (4-6, 6-4, 6-3, 6-4). Este al doilea titlu de Grand Slam din cariera elvetianului, dupa cel obtinut la Australian Open in 2014.

Djokovic a pierdut a treia finala din tot atatea disputate la Paris (2012 si 2014 invins de Nadal, iar in 2015 a fost depasit de Wawrinka), potrivit Hotnews.ro.

Cu ochii in lacrimi, Novak a fost vizibil emotionat inainte de a lua cuvantul, atunci cand publicul de pe "Philippe Chatrier" l-a aplaudat indelung. Titlul de la Paris este singurul de Grand Slam care ii lipseste sarbului din palmares.

Mai multe articole despre:
Novak Djokovic djokovici Rolland Garros