MENIU

Noul smartphone lansat de Amazon ar putea aduce o REVOLUŢIE în domeniu

<p>Noul telefon de la Amazon nu va avea buton de meniu</p>

Presa de profil relateaza ca noul smartphone ce va fi lansat de compania Amazon ar putea revolutiona modul in care utilizatorul interactioneaza cu astfel de dispozitive.

Acest telefon va folosi o combinatie unica intre camere foto, senzori si software, potrivit Business Insider, citat de Manager.ro.

Gadgetul va fi prezentat in luna iunie, iar in septembrie va ajunge si in magazine.

Acest dispozitiv va rula cu o versiune personalizata de Android si iese in evidenta prin faptul ca va putea crea efecte vizuale 3D, cu ajutorul camerelor si senzorilor cu infrarosu.

Smartphone-ul de la Amazon va putea sa urmareasca pozitia utilizatorului, asa ca acesta va controla anumite functii numai din miscarile capului.

Sursa citata scrie ca in cazul in care vei misca telefonul in timp ce il folosesti, acesta iti va arata date suplimentare despre ceea ce ai accesat.

De exemplu, printr-o simpla miscare a smartphone-ului efectuata imediat dupa ce ai cautat un restaurant cu ajutorul aplicatiei de harti, aparatul iti va afisa nota primita de acest local de la utilizatori.

In cazul in care vei misca telefonul in timp ce tastezi un mesaj, meniul te va ajuta sa trimiti fotografii mai usor catre cei apropiati.

Mai multe articole despre:
null