MENIU

Noul Apple MacBook! Look spectaculos, insa cu multe semne de intrebare

 Apple a prezentat luni seară, în cadrul evenimentului din San Francisco, un nou laptop Mac, numit simplu „MacBook”. Gadgetul are un look special, modern si ergonomic, însă acesta nu compenseaza minusurile majore care iti pot da mari batai de cap.

Designul super-slim este cel care fascinează la noul Apple MacBook. Laptopul este cu 24% mai subţire ca MacBook Air cu ecran de 11 inci, având o grosime de numai 13,1 mm! In plus, cântăreşte puţin peste 900 de grame.

Si ecranul este unul cu adevarat spectaculos. Un display retina cu diagonala de 12 inci (rezoluţie de 2.304 x 1.440 pixeli), care consumă cu 30% mai puţină energie decât modelele anterioare. Experienta video se anunta a fi pe masura asteptarilor.

Autonomia noului Apple MacBook este una foarte buna. In regim de browsing web, utilizând o conexiune wireless, laptopul rezista 9 ore, iar în regim de rulare video până la 10 ore.

 In rest, noul Apple MacBook  ridica multe semne de intrebare legate de oportunitatea achizitiei. In primul rand, noul MacBook nu are ecran tactil, aşa ca va trebui sa te multumesti cu touchpad-ul sau cu un mouse extern. Numai sa ai unde sa il conectezi.

 Vezi principalele semne de intrebare legate de noul laptop si primele clipuri video de prezentare, pe GadgetReport.ro