MENIU

Nouă elevi de la o şcoală din Titu au ajuns la spital: Li s-a pulverizat spray lacrimogen în ochi

<p>Educaţia sexuală ar putea deveni materie obligatorie la şcoală</p>

Nouă elevi de la o şcoală din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, au ajuns la spital, după ce un coleg al lor a pulverizat în şcoală cu un spray iritant lacrimogen. Conducerea unităţii de învăţământ şi Poliţia au deschis anchete în acest caz.

Cei nouă elevi se află acum în afara oricărui pericol.

"La secţia UPU Titu au ajuns nouă elevi cărora li s-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, cu stări specifice. Li s-a acordat tratament de specialitate şi au fost trimişi acasă. Ei vor trebui să mai vină la o reevaluare pentru a vedea evoluţia stărilor. Elevii au fost aduşi cu două ambulanţe la spital", a declarat dr. Silviu Colomei, de la secţia UPU Titu, citat de Adevarul.ro.

Elevul care a creat panică printre colegii săi, este unul problemă. A mai fost sancţionat pentru libaj vulgar la adresa colegilor, dar şi a cadrelor didactice.

"Din păcate nu putem decât să îi scădem nota la purtare. El a mai fost mustrat de două ori pentru limbaj vulgar la adresa elevilor, dar şi a cadrelor didactice. Fiind vorba de învăţământ obligatoriu, nu putem să îl exmatriculăm şi doar să îl trimitem acasă pentru 3-5 zile. Am încercat să luăm legătura şi cu familia băiatului, însă nu am avut cu cine discuta", ne-a spus directorul Şcolii "Pictor Nicola Grigorescu", din Titu, Marcel Danţiş.

Mai multe articole despre:
şcoală elevi Titu spray lacrimogen