MENIU

Nouă dramă în familia Biancăi Drăgușanu. Bărbatul a murit

Bianca Drăguşanu trece printr-o adevărată dramă, care nu pare să se mai sfârșească. Parcă un blestem s-a abătut asupra Biancăi, de când a aflat că este însărcinată. După ce mama ei a fost diagnosticată cu cancer de piele, vedeta a primit o nouă veste tristă.

În ultima perioadă Bianca Drăgușanu are parte de tot mai multe drame în familie. Din nefericire diva nu se poate bucura de faptul că în curând va fi mămică, din cauza evenimentelor nefericite care îi umbresc viața în această perioadă.

După ce mama ei a fost diagnosticată cu cancer de piele,vedeta a primit o nouă veste tristă. Bunicul lui Victor Slav, din partea mamei, a murit miercuri, din cauza unei tumori. Fiind din nou într-o relație strânsă cu fostul soț, Victor Slav, dar și cu familia acestuia, vedeta îi este alături în aceste momente de tristeţe, suferă împreună cu acesta şi încearcă să fie puternică pentru a trece și peste acest episod trist din viața lor.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușau nu ratează vizitele la saloanele de înfrumusețare. Aseară, vedeta a postat pe pagina ei de facebook o fotografie de la salonul unde își face manichiura.