MENIU

NOTE SIMULARE BAC 2016. Câte note de 5 au luat liceenii din Arad

<p>Simulare Matematică Bacalaureat</p>

NOTE SIMULARE BAC 2016. 40 la sută dintre elevii de clasa a XII-a din Arad care au susținut simularea la Bacalaureat au reușit să obțină note peste 5, conform Inspectoratului Școlar Județean Arad.

NOTE SIMULARE BAC 2016. Vineri, la avizierele şcolilor şi pe forumul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad au fost afişate rezultatele simulării examenului naţional de Bacalaureat. 

'Din numărul total de lucrări evaluate la simularea examenului naţional de Bacalaureat, procentul de lucrări cu note peste 5 la clasa a XI-a este de 30,33%, iar la clasa a XII-a de 40,17%. De menţionat că, la clasele a XI-a, un număr de 343 de elevi nu s-au prezentat la nici una din probe, iar 364 de elevi s-au prezentat doar la o probă. În ceea ce priveşte clasele a XII-a, un număr de 504 elevi nu s-au prezentat la nici una din probe, iar un număr de 441 de elevi s-au prezentat doar la una sau două din probele simulării examenului naţional de Bacalaureat', a declarat presei vineri, prof Laura Nădăban, purtător de cuvânt al ISJ Arad, citată de Agerpres.

Mai multe articole despre:
elevi Note simulare BAC 2016