MENIU

Nori negri la sediul PSD la finalul unei zile-șoc

<p>Dragnea, mesaj după alegerile pierdute</p>
<p>Liviu Dragnea, la votul din 26 mai 2019</p>
<p>Dragnea, mesaj după alegerile pierdute</p>
<p>Dragnea, mesaj după alegerile pierdute</p>

Tristețe la sediul PSD din Băneasa, unde a venit în jurul orei 20.00 şi liderul partidului, Liviu Dragnea. Înainte de anunțul exit poll-ului CURS, Dragnea a intrat în ședință la discuții cu șeful de campanie și consultanții.

Social-democratii sunt bulversati de prezența scăzută la vot în județele tradițional roșii și în Capitală.

Datele despre prezență venite în timp real de la BEC au fost analizate în cercul lui Liviu Dragnea.

Potrivit unor surse, deja există suspiciuni că unii dintre rivalii președintelui PSD ar fi lăsat mobilizarea la vot cât mai jos pentru ca, pe fondul unui scor prost în alegeri, să fie cerută apoi demisia lui Liviu Dragnea.

Primul semnal a vebit de la baronul de Vrancea, Marian Oprișan, cu un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Oprisan susține că partidul ar trebui să câștige alegerile, dacă nu, înseamnă că s-a greșit undeva și PSD primește ce trebuie. Baronul de Vrancea este ferm convins că următorul pas ar trebui să fie demisia lui Dragnea.

Toată lumea de la sediul PSD așteaptă primele rezultate de la ora 21, după închiderea urnelor, în speranța că dacă ALDE, ProRomania, PMP și UDMR nu vor face pragul minim, procentele acestora se vor redistribui si PSD ar putea ajunge astfel la 30%.

Președinții de filiale acuză însă strategia proastă venită de la centru, pentru că boicotul de la referendumul pentru justiție a blocat mașinăria partidului, potrivit digi 24.

Imagini de senzație cu Liviu Dragnea, la coadă la vot. "Fiecare e cu treaba lui"

După anunțul primelor exit-poll-uri, Liviu Dragnea a spus că aceste rezultate nu bucură PSD-ul şi că analiza pentru candidatul PSD-ALDE la prezidenţiale ar trebui făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

"În mod special să le mulţumesc românilor car au votat cu PSD care şi-au păstrat încrederea în programul nostru de guvernare, în ceea ce am făcut pentru viaţa loc, pentru creşterea economică a României. Nu sunt nişte rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid şi serios în partid. Am înţeles că un coleg de al meu a avut o propunere. Vreau să vă spun ceva. Eu în viaţa mi-am asumat şi ce nu am făcut şi ce am făcut. Şi la fel o să fac şi acum, împreună cu colegii mei, dar eu nu îmi asum astfel de lucruri pe Facebook, ci într-o discuţie serioasă în CEx", a spus Dragnea, care a vorbit şi despre candidatul alianţei la prezidenţiale.

"Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României. Mi-au cerut-o în ţară şi mulţi colegi. Cu totul întâmplător la mine termenele sunt programate în funcţie de evenimentele politice. Cred că în curând PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat. Am înţeles că ALDE îşi susţine pe domnul Tăriceanu şi trebuie făcută o analiză care candidat are cele mai mari şanse să scape de Iohannis de la Cotroceni. Cred că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Nu ştiu dacă mai vrea, având în vedere prin ce a trecut. O să solicit în a doua parte a lunii iunie să fie un Cogres pentru a se stabili candidatul", a mai declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea: Pentru candidatura la prezidenţiale, analiza trebuie făcută între Firea şi Tăriceanu

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea