MENIU

Noi reguli în transportul în comun din București. Gabriela Firea a anunțat ce măsuri vor respecta călătorii

Primarul general Gabriela Firea a explicat, la fața locului, într-un autobuz din Capitală, care vor fi regulile care vor trebui respectate în interiorul autobuzului. Pentru protecția călătorilor, protejarea nasului și gurii cu măști devine obligatorie.

”Azi este prima zi de stare de alertă, după starea de urgență. Vă prezint noile reguli de călătorie din primul autobuz hibryd Mercedes – Benz Citaro care iese pe traseu pentru probe tehnice (linia de autobuz 131)”, a spus Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, pentru siguranța călătorilor, toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanțe care distrug virusurile. STB dezinfectează și stațiile de așteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa.

De asemenea, se recomandă tuturor bucureștenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să își protejeze nasul și gura cu măști medicale sau confecționate din material de bumbac, dar și ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugați să respecte de asemenea și noile reglementări privind distanțarea socială. În autobuz vor încăpea maximum 30 de persoane, deoarece trebuie respectată distanțarea socială.

Mai multe articole despre:
gabriela firea coronavirus