MENIU

Noi informații în cazul femeii batute în Centrul Vechi: Agresorul este cetățean moldovean. Date noi despre victimă

Noi informații în cazul femeii batute în Centrul Vechi

Apar noi informații în cazul femeii bătute până la desfigurare, incident care a îngrozit bucureștenii. Agresorul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, bărbatul care ar fi desfigurat-o pe tânără este cetăţean al Republicii Moldova şi a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

Agresorul dormea într-un apartament din sectorul 2, când oamenii legii au dat buzna peste el l-au luat pe sus. 

"La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din municipiul Bucureşti, sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate", au transmis procurorii.

Cine este victima

Tânăra de 26 de ani a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge într-o scară de bloc din Centrul Vechi. Alerta a fost dată de o locatară  în jurul orei 5,40, iar la fața locului au venit imediat polițiștii din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi 

Oamenii legii au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Navalnîi ar fi fost la un pas de libertate, susține un apropiat. Care era planul prin care urma să fie eliberat

Surse din cadrul anchetei, citate de Observator, spun că victima ar fi prostituată, iar autorul ar fi apelat la serviciile ei.

Zona incidentului, una foarte periculoasă

Zona în care s-a petrecut incidentul șocant este foarte frecventată de către bucureșteni, dar și de către turiști. 

Vânzătorii din zonă spun că după ora 2.00 dimineața zona devine extrem de periculoasă. Fata a fost găsită la ora 4:30 dimineața.

Oamenii din zonă sunt șocați și le este frică să mai circule prin apropierea locului unde s-a petrecut incidentul.

EXPLOZIE într-un salon de la Spitalul Movila, din Ploiești: o victimă