MENIU

Noi fronturi de război împotriva lumii libere - Proteste violente în Berlin, Atena, Ankara și Toronto: teroriștii se bat cu Poliția

Noi fronturi de război împotriva lumii libere - Proteste violente în Berlin, Atena, Ankara și Toronto: teroriștii se bat cu Poliția

Tensiunile internaționale au atins cote alarmante, pe fondul protestelor violente declanșate de grupuri de musulmani în mai multe orașe din lume. Atena, Ankara și Toronto se numără printre locurile unde manifestațiile au devenit, în unele cazuri, conflictuale. În același timp, au avut loc și proteste violente în Germania, acolo unde teroriștii s-au confruntat cu forțele de poliție.

Scandalul a izbucnit în urma unor evenimente care au avut loc în Orientul Mijlociu și care au declanșat reacții puternice în comunitățile musulmane din întreaga lume. Imaginile șocante cu violențe și confruntări au făcut rapid înconjurul lumii.

În Atena, manifestații violente au avut loc în apropierea ambasadei israeliene. Protestatarii s-au confruntat cu forțele de poliție, care au încercat să limiteze extinderea conflictului.

La Ankara, proteste au izbucnit la un eveniment în care oficiali turci au condamnat recentele acțiuni militare ale Israelului în regiune. Conflictul a devenit violent în câteva locuri, iar autoritățile turce au intervenit pentru a restabili ordinea.

În Toronto, tensiunile au crescut în comunitatea musulmană în urma evenimentelor din Orientul Mijlociu. Proteste pașnice au fost înlocuite cu confruntări violente cu forțele de ordine.

În Germania, grupuri de indivizi au reacționat la știrile despre violențele din Orientul Mijlociu cu proteste violente. Clădiri au fost vandalizate, iar confruntările cu poliția au avut loc în mai multe orașe germane.

Mai multe articole despre:
proteste teroristi