MENIU

Noi dezvăluiri în scandalul legăturilor lui Trump cu Rusia

Noi detalii în scandalul legăturilor dintre echipa lui Trump și Rusia: un fost agent sovietic de contrainformaţii a participat la întâlnirea din iunie 2016 între fiul mai mare şi ginerele lui Donald Trump şi avocata rusă.

Un lobbyst ruso-american, fost agent sovietic de contrainformaţii, a participat la întâlnirea din iunie 2016 între fiul mai mare şi ginerele lui Donald Trump şi o avocată rusă despre care cei doi credeau că deţine informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton, a dezvăluit vineri postul NBC News, scrie AFP.

Nu s-a știut nimic până acum de prezenţa acestei persoane la întâlnirea dezvăluită sâmbăta trecută de New York Times.

Participanţii la această întâlnire, care a avut loc în Trump Tower, pe 9 iunie 2016, erau Donald Trump Jr., cumnatul său, Jared Kushner, fostul director de campanie al candidatului republican, Paul Manafort, avocata rusă Natalia Veselniţkaia şi acest bărbat, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

NBC afirmă că este un agent de contraspionaj, un fost militar, care a emigrat în Statele Unite şi a obţinut cetăţenia americană, potrivit digi24. Agenţia americană The Associated Press scrie că ar fi vorba despre Rinat Ahmetşin.

Mai multe articole despre:
Donald Trump trump rusia