MENIU

Noi dezvăluiri în cazul ROMÂNCEI CRUCIFICATE în Italia. A avut o viaţă de coşmar

<p>Rom&acirc;nca ucisă la Florenţa va fi &icirc;nmorm&acirc;ntată &icirc;n Italia&nbsp;</p>

Moartea unei românce zguduie Italia. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită crucificată de o barieră, lângă Florenţa. Poliţiştii cred că au de-a face cu un criminal în serie care atacă prostituatele. În ultimii 10 ani au mai fost înregistrate alte 6 cazuri similare.

Trupul româncei a fost descoperit de un biciclist, pe un maidan, lângă un cimitir de la marginea Florenţei, nu departe de o autostradă. Tânăra era dezbrăcată, legată de o barieră, cu mâinile întinse, ca şi cum ar fi fost crucificată.

Procuratura aşteaptă rezultatul autopsiei asupra cadavrului tinerei femei. Conform primelor informaţii venite de la medicii legişti, moartea a fost una lentă. Presa italiană scrie că tânăra ar fi fost violată şi ucisă de un maniac sexual. Ea avea numeroase vânătăi pe braţe, semn că s-a zbătut încercând să se dezlege. Actele româncei, împreună cu hainele şi telefonul ei au fost găsite la un kilometru depărtare de locul unde a fost descoperit cadavrul.

Anul trecut, în acelaşi loc, a mai fost găsită o prostituată, dezbrăcată şi legată în aceeaşi poziţie ca românca, însă în viaţă. Autorităţile cred că au de-a face cu un agresor în serie. Bărbatul ar avea în jur de 50 de ani, înălţime medie şi păr grizonat. Indiciul care leagă toate cele şase cazuri de viol şi tortură este banda adezivă. Aceasta provine de la cel mai mare spital din Florenţa, motiv pentru care se crede că vinovatul lucrează acolo sau are acces la depozite.

Andreea Zamfir, tânăra ucisă şi crucificată la periferia oraşului Florenţa, este originară din Hunedoara, iar în ultimii ani s-a mutat în Drobeta Turnu Severin, înainte de a se stabili în Italia. Poliţiştii s-au interesat astăzi de foştii săi apropiaţi, în cartierul Micro 7, unde tânăra ar fi locuit din 2004 până în 2010. Potrivit unor reprezentanţi ai Poliţiei, tânăra ar fi stat cu un fost concubin, într-un apartament al blocului de locuinţe sociale de pe Strada Ştrandului, scrie adevarul.ro.
 
Chiriaşii blocului îşi amintesc vag de ea, însă cei care spun că i-au fost vecini povestesc că a avut o viaţă de coşmar. "Locuia la etajul patru al blocului, cu un bărbat, şi tot timpul existau scandaluri între ei. Avea o viaţă de coşmar, era bătută de concubinul ei şi alungată din casă. A plecat apoi de la el şi nu am mai auzit de ea, până azi", spune Maria, o localnică din cartierul hunedorean. La auzul veştii despre moartea femeii, câteva dintre femeile care spun că i-au fost vecine s-au înfiorat.