MENIU

Noapte tragică. Șoferul teribilist a scăpat, prietenul lui bun a sfârșit în teribilul accident

Un şofer băut a pierdut controlul volanului, a lovit trei maşini parcate şi apoi s-a răsturnat. Cel aflat la volan a scăpat cu viaţă, dar pasagerul aflat lângă el a murit la spital.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr aflat în maşină cu un amic de-al său şi-a pierdut viaţa după un teribil accident produs pe Bulevardul Dorobanţilor, scrie Obiectivbr.ro. Şoferul, care era băut, s-a răsturnat cu maşina.

La ora 3.35, un brăilean de 28 de ani conducea un autoturism Skoda, pe Dorobanţi, dinspre strada Dianei către 1 Decembrie 1918. În maşină se mai afla un tânăr amic, tot de 28 de ani. Din cauza vitezei neadaptate, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă. Autoturismul a pătruns pe contrasens, a lovit trei maşini parcate şi a ajuns apoi pe trotuar, răsturnându-se.

Tinerii din maşină au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă pasagerul nu a mai putut fi salvat, leziunile suferite fiind foarte grave. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident Brăila