MENIU

Noapte aglomerată în gară

Alomeraţie mare în trenurile care circulă pe timp de noapte. Din cauza căldurii insuportabile din trenurile care circulă ziua, tinerii au preferat să plece la munte sau la mare cu trenurile de noapte.

Sâmbătă dimineaţă la ora 1,30, peronul 10 al Gării de Nord a fost supraaglomerat din cauza sutelor de tineri care pleacă spre litoral. Preferă să doarmă noapte în tren decât o călătorie în canicula din timpul zilei.

"Merg în Mamaia, o să mă cazez în Năvodari şi am ales acest tren pentru că este mai ieftin şi nu mă coc cum ar fi în rapidul care face 4 ore şi jumate, iar ăsta face cinci ore şi nu e mare diferenţă. Prefer să aleg această variantă pentru că ajung dimineaţa şi pe urmă la plajă direct, nu mai plătesc cazare încă o noapte" a spus unul dintre călătorii nocturni.

Călătoria cu personalul care pleacă noaptea din Gara de Nord spre Constanţa, durează cam la fel de mult ca o călătorie cu rapidul sau cu trenul Intercity. Preţul unui bilet întreg este însă de 18 lei, de două ori mai ieftin decât biletul cu trenul rapid.
Mai multe articole despre:
căldură tren CFR tineri mare