MENIU

Nimeni nu știa asta! Cel mai folosit lucru din casă te îmbolnăvește de cancer

Nimeni nu știa asta! Cel mai folosit lucru din casă te îmbolnăvește de cancer

Nu tot timpul știm care sunt lucrurile pe care trebuie să le cumpărăm în materie de siguranță, iar de cele mai multe ori achiziționăm obiecte despre care credem că sunt utile și nu ne fac rău, însă multe dintre acestea chiar ne îmbolnăvesc de maladii foarte grave precum cancerul. În acest material veți înțelege de ce nu este bine să mai cumpărăm un anume produs pe care îl folosim toți în baie.

Aveți perdea în baie? Cu siguranță da! Majoritatea oamenilor folosesc perdeaua din plastic de la duș, însă puține persoane sunt conștiente de răul pe care îl produce acest materiale aparent inofensiv. Perdeaua cu care acoperim perimetrul căzii pentru a nu stropi întreaga baie cu apă sau a nu fi văzutți în timpul dușului eliberează anumite substanțe chimice dăunatoare în prezența căldurii, care se împrăștie nu doar în baie, ci în toată casa. Acei vapori ajung în plămămâni sau chiar în piele și cu timpul ne afectează sănătatea. Conform unor studii s-a arătat că aceste chimicale pot îmbolnăvi o persoană, în timp, chiar și de cancer.

Cel mai indicat ar fi ca la duș să folosiți o perdea din material textil pe care să o spălați foarte des. Un exemplu este cea din imagine. Cu ocazia asta schimbați și designul băii, iar aspectul va fi cu siguranță mai plăcut.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
sănătate casă obiect