MENIU

Nimeni nu ştie ce are: a născut în urmă cu un an şi jumătate, dar arată însărcinată în 9 luni

O tânără mamă a patru copii, din Marea Britanie, a reuşit să îi uimească pe medici cu felul în care arată, la un an şi jumătate după ce a născut ultima oară. Nina Mulhall pare însărcinată în nouă luni, iar doctorii nu au o explicaţie.

Femeia de 32 de ani a fost sterilizată, la cerere, după ce a dat naştere celui de-al patrulea copil, acum un an şi jumătate. Cu toate acestea, e oprită pe stradă şi întrebată când urmează să nască şi oamenii de pe stradă o privescv revoltaţi atunci când îşi permite să bea alcool în public. Totul pentru că femeia pare însărcinată în nouă luni.

Nina Mulhall a consultat numeroşi medici, a făcut ecografii, dar nimeni nu a descoperit ce este în neregulă cu abdomenul său. Mai ales, spune ea, că în cazul celorlalte naşteri, ea şi-a revenit extrem de repede.

În ciuda faptului că femeia crede că e vorba de un efect secundar după intervenţia de cezariană suferită la naşterea ultimului său copil, medicii o contrazic, spunând că nu au auzit de un astfel de efect, dar că e posibil să se întâmple acest lucru după naşteri multiple, scrie Daily Mail. 

Mulhall susţine că în ciuda faptului că pare însărcinată în nouă luni permanent, este mândră de  burtica sa, pentru că reprezintă naşterile celor patru copii ai săi.

Mai multe articole despre:
sarcină abdomen nina mulhall