MENIU

Nimeni nu ştia de ea până la 45 de ani, dar acum, la 61 de ani, este model şi uimeşte lumea!

La 61 de ani Yazemeenah Rossi este unul dintre cele mai faimoase modele care încă mai are acel sex-appeal. Pe lângă asta, vine să demonstreze contrariul că doar personale tinere pot să facă o carieră în modeling.

Rossi s-a născut în 1955, în Franța. La vârsta de 20 de ani și-a început cariera în modeling. Încă de mică și-a dorit să fie model pentru a scăpa de inhibiție, iar succesul în cariera profesională a început să-l aibă la vârsta de 45 de ani.

Aceasta a locuit în mai multe locuri din lume precum Paris, California, Africa de Sud, Malibu după care s-a stabilit la New York.

Rossi a fost întrebată adesea care sunt secretele ei de menținerea frumuseții, dar aceasta nu are un secret. Modelul le-a mărturisit celor de la Sunday Times că își exfoliază pielea o dată pe săptămână cu ulei de măsline și zahăr. Mănâncă un avocado pe zi, mâncare organică și pește.

Totodată, Rossi practică jogging și cățărări, iar timp de 30 de ani a făcut yoga. Și nu și-a vopsit niciodată părul.

Yazemeenah Rossi a colaborat cu case de modă precum, Yves Saint Laurent și Eileen Fishier, dar a apărut și în diverse campanii publicitare.

sursa

Mai multe articole despre:
silueta model manechin Yazemeenah Rossi