MENIU

Nicușor Dan, tot ... în curs de vaccinare. Același răspuns la întrebarea jurnaliștilor: "Săptămâna asta mă vaccinez. Azi sau în weekend"

Nicușor Dan nu s-a vaccinat nici până acum. O recunoaște chiar el. Primarul Capitalei susține însă că o va face astăzi sau în weekend. Un fel de deja vu, am putea spune, asta deoarece edilul afiram săptămâna trecută că se vaccinează ... săptămâna asta. Ce-i drept, nici atunci Nicușor Dan nu menționase dacă o va face sau nu public.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a mers, astăzi, la Guvern, pentru discuții privind subvenția la gigacalorie și a prezentat un test COVID pentru a putea intra, fiind în continuare nevaccinat. El a spus că se va vaccinaîn cursul zilei de astăzi sau în weekend, însă nu știe cu ce ser.

"Am intrat pe baza unui test. Săptămâna asta mă vaccinez. Azi sau în weekend. Nu pot să spun (ce vaccin va face - n.r.), dar în două doze.

Ca să lămurim: am trecut prin boală, am avut imunitate naturală, am spus apoi că fac investigații și mă voi vaccina, ceea ce voi face", a declarat Nicușor Dan, citat de HotNews.ro.

Primarul Capitalei a afirmat, în repetate rânduri, întrebat de jurnaliști, că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă.
 
Întrebat dacă este "antivaccinist”, Nicuşor Dan a negat vehement: "Nicidecum, nicidecum!".
 
Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Nicușor Dan nu a putut fi prezent la întâlnirea de lucru de la Guvern, cu fostul premier interimar Florin Cîțu, pentu că nu a avut certificat COVID, nefiind vaccinat. Întrevederea pe prețurile la gigacalorie pentru bucureșteni a fost mutată atunci la sediul PNL.