MENIU

Nicușor Dan, întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni. Reacție de ultimă oră a președintelui

Nicușor Dan, candidatul Dreptei pentru Primăria generală, a fost chemat, joi, la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, a anunțat Realitatea PLUS.

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, s-au întâlnit, joi dimineață, la ora 9.00, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. 

Potrivit Realitatea PLUS, Klaus Iohannis și Nicușor Dan au discutat despre structura campaniei electorale și despre scorul așteptat după alegerile de duminică, despre problemele cu care se confruntă bucureștenii și soluțiile viitoare.

Președintele Klaus Ioahnnis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan „sunt fezabile” și pot duce la rezolvarea problemelor pe care le au bucureștenii, transmite Realitatea PLUS.

„Administrația Prezidențială confirmă că președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi (joi, 24 septembrie - n.red.) cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Realitatea PLUS. 

 

Mai multe articole despre:
iohannis nicusor dan alegeri locale 2020