MENIU

Nicușor Dan s-a întâlnit cu bancherii. Vrea 555 de milioane de lei. Unde va investi primăria banii

Nicușor Dan vrea bani de la bancheri. Foto/Inquam

Primarul Capitale s-a întâlnit cu reprezentanții băncilor și instituțiilor financiare internaționale prezente în țara noastră pentru a le prezenta acestora condițiile pentru emisiunea de obligațiuni municipale. 

„Am avut o întâlnire cu reprezentanții băncilor și instituțiilor financiare internaționale prezente în țara noastră, ocazie cu care le-am prezentat condițiile de subscriere și alocare pentru cele 555 de milioane de lei din noua emisiune de obligațiuni municipale ale Primăriei Municipiului București.
 
Am vorbit, de asemenea, despre proiectele prioritare în care vrem să investim, în acord cu viziunea de dezvoltare a municipiului: trenul metropolitan, reabilitarea și extinderea liniilor de tramvai, sistemul de management al traficului, realizarea celor zece drumuri radiale care să conecteze Bucureștiul cu autostrada de centură, reabilitarea rețelei de termoficare, stația de epurare de la Glina, realizarea unor spații pietonale, piste de biciclete și parcări de-a lungul Dâmboviței.
 
Mesajul meu către potențialii noștri investitori a fost să aibă încredere în Primăria Municipiului București. Suntem un partener serios, care își respectă angajamentele și contractele. Și care va continua să investească, cu responsabilitate, în viitorul orașului și în modernizarea lui”, scrie primarul Nicușor Dan pe Facebook.
Mai multe articole despre:
nicusor dan bani investitii obligatiuni