MENIU

Nicușor Dan: "Este culmea tupeului ca PSD să-mi dea lecții despre corupție"

Nicușor Dan: "Este culmea tupeului ca PSD să-mi dea lecții despre corupție"

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei consideră că este "culmea tupeului" ca PSD să-i dea lecții despre corupție, anunțând, totodată, că va formula o plângere penală pentru denunț calomnios împotriva parlamentarilor social-democrați care au depus, cu o zi în urmă, la DNA, un denunț pe numele său.

"Partidul care l-a pus pe lista sa pe Petre Roman, inclupat în dosarul Mineriada pentru crime împotriva umanității, partidul care l-a pus pe lista sa pe Dumitru Dragomir, acuzat de luare de mită și trafic de influență, (...) partidul care a scos din pușcărie violatori și tâlhari și care a vrut să-l scoată din pușcărie pe liderul lor, Liviu Dragnea  - acest partid vorbește de corupție?! Chiar nu mai există o minimă rușine și decență în țara asta?!", s-a întrebat, cumva retoric, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută astăzi.

În context, el a anunțat că va face o plângere penală pentru denunț calomnios împotriva parlamentarilor PSD care au depus, ieri, un denunț pe numele său la DNA pentru săvârșirea unor fapte de șantaj, luare de mită, trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani.

Cu o zi în urmă, Nicușor Dan anunța că o va da în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după ce primarul Capitalei a declarat că acesta ar fi luat bani pentru a ajuta cetățeni.

Mai multe articole despre:
nicusor dan primaria capitalei