MENIU

Nicușor Dan, despre invazia șobolanilor și a insectelor din Capitală: Începem să rezolvăm în câteva zile

Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat, vineri, că dezinsecția și deratizarea în București vor începe în câteva zile. Primarul Capitalei a precizat că unul dintre motivele pentru care acestea nu s-au putut face până acum a fost întârzierea bugetului. 

Nicușor Dan a precizat că vor începe în curând și lucrările pentru astuparea gropilor. 

”Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă și cu întârzierea bugetului și cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii și, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm. 

În ce privește dezinsecția, dezinfecția, deratizarea, am aprobat planul anual și compania municipală trebuie să spună dacă îl poate îndeplini. Dacă nu, o să ne ducem cu achiziția publică. E o chestiune de zile”, a declarat Nicușor Dan. 

Citește și: ”Capitala, la un pas să fie invadată de șobolani și insecte - Motivul incredibil pentru care nu a început încă deratizarea și dezinfecția”