MENIU

Nicuşor Dan a discutat cu directorii din primărie pe marginea datoriilor: ”Este important ca bugetul să reflecte în mod real nevoile cetăţenilor”

Primarul general al Capitalei - Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a discutat miercuri cu directorii din primărie pe marginea datoriilor, cheltuielilor curente şi investiţiilor, la întâlnire participând şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale.

Primarul general, Nicuşor Dan, a iniţiat un dialog transparent pe marginea datoriilor, cheltuielilor curente şi investiţiilor cu toţi directorii din primărie. 

”Astăzi, 20 ianuarie, a avut loc prima rundă a acestor dezbateri, la care atât reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale, cât şi consilierii generali au putut adresa întrebări punctuale directorilor şi specialiştilor din fiecare domeniu în parte. Urmează ca, pe baza acestor discuţii, care vor continua şi cu alţi factori responsabili pentru dezvoltarea Bucureştiului, să fie conturat bugetul pentru 2021", a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Edilul general a subliniat că este important ca bugetul să reflecte în mod real nevoile cetăţenilor şi să acopere cheltuielile necesare pentru proiectele în desfăşurare şi pentru noi investiţii.

"Pentru prima dată, bugetul se discută în mod transparent şi foarte deschis atât cu directorii şi specialiştii din Primărie, cât şi în prezenţa consilierilor generali şi a organizaţiilor non-guvernamentale", a declarat Nicuşor Dan.

Mai multe articole despre:
nicusor dan