MENIU

Nicușor Dan are strategie marca Iohannis pe Facebook. Ce mesaje a lansat azi și cum răspunde Firea

Nicuşor Dan este pe locul 2 în preferinţele votanţilor care s-au prezentat la alegeri Bucureşti 2016. Candidatul USB a ales o strategie online pentru ziua alegerilor, 5 iunie 2016, asemănătoare cu cea folosită de Klaus Iohannis la alegeri din 2014.

Mai exact, Nicuşor Dan, care nu poate să întreprindă acţiuni de campanie electorală în ziua de alegeri, foloseşte îndemnul la vot pentru a-i mobiliza pe bucureşteni să se prezinte la vot, mizând pe votul tinerilor, care îşi exprimă opţiunea, de regulă, seara.

Nicuşor Dan a etichetat prin postări pe Facebook doar persoane care i-au acordat lui votul şi au recunoscut public acest lucru. Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii, şi Tudor Chirilă, interpret, s-au aflat în această situaţie.

Nicușor Dan, îndemn la vot pentru această seară. Ce a postat Gabriela Firea

"Vlad Alexandrescu a votat. Mergeți și voi să votați. Secțiile sunt deschise până la 21.00" si "Tudor Chirilă a votat! Mergeți și voi", sunt mesajele postate de Nicuşor Dan pe Facebook în jurul orei 18.

În jurul orei 16, Nicuşor Dan a postat şi o fotografie în premieră cu el în uniformă militară, însoţit de mesajul "Bucureşteni, apăraţi-vă oraşul!".

Şi Gabriela Firea a fost activă astăzi pe pagina sa de Facebook. Candidata PSD, considerată favorită la alegeri Bucureşti 2016, după cum arată şi EXIT POLL -urile, a vizitat Maternitatea Giuleşti, pentru a le vizita pe mămicile a 5 fetiţe născute chiar astăzi.

"Azi, 5 iunie, la Maternitatea Panait Sârbu (Giuleşti) din Bucureşti s-au născut 5 fetiţe!
Le-am felicitat pe mămici şi le-am transmis, ca de la mamă la mamă, că mă bucur alături de ele pentru aceste evenimente, cele mai frumoase din viaţa unei femei!
În imagine, Roxana Bolintis, una dintre tinerele mame care a născut astăzi o fetiţă. O aşteaptă acasă, emoţionaţi, tatăl şi băieţelul mai mare. Vă doresc tuturor multă sănătate şi Dumnezeu să va ocrotească!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea nicusor dan nicusor dan Facebook