MENIU

Nicolae Ciucă, primul anunț după desemnarea sa ca premier. "Vom negocia cu toate forțele responsabile"

generalul (r) Nicolae Ciucă

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, anunțat de președintele Klaus Iohannis drept premier desemnat cu formarea unui nou guvern, a declarat că va negocia cu toate "forțele responsabile". Un anunț identic a fost făcut și de liderul PNL Florin Cîțu, cu câteva ore înainte, în momentul în care a confirmat faptul că propunerea de premier va fi Nicolae Ciucă.  

În scurtul discurs susținut după nominalizarea sa, generalul Nicolae Ciucă, a afirmat că a înțeles importanța mandatului primit, precum și urgențele acestuia. 

„Am înțeles încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să-l avem în aceste momente dificile pentru a putea depăși situația de criză în care ne aflăm, astfel încât cetățenii să poată să beneficieze de tot ceea ce poate un guvern în deplinătatea sa să ofere prin deciziile și acțiunile pe care le întreprinde. În acest sens, vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reușim să alcătuim Guvernul”, a declarat Nicolae Ciucă, la Cotroceni.

 

Mai multe articole despre:
nicolae ciucă premier ciuca prim ministru