MENIU

Nicolae Ciucă cere PNL să încurajeze cele 561.000 de firme românești să devină lideri regionali

Nicolae Ciucă - premierul României

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat la reuniunea Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, unde a transmis mesaje foarte puternice prin care a îndemnat PNL să continue să sprijine firmele românești, astfel încât acestea să prospere și să ofere locuri de muncă bine plătite pentru români.

„Vreau să vă rog să le dăm celor 561.000 de firme românești curajul și suportul pentru a depăși ”complexul local”. Să le determinăm să aspire mai mult la a fi lideri regionali cu produsele și serviciile pe care le oferă. Mă aștept de la COAL să devină un pilon mai important al PNL în relația cu mediul de business. Să fie un integrator de idei și soluții care ajută sistemul public să învețe, de la toți actorii mediului privat, cum să fie mai prietenos și mai eficient în relația cu ei.", a declarat premierul și președintele PNL.

În cadrul discursului său, premierul a pus accent pe capitalul autohton, pe care Nicolae Ciucă îl vede drept ,,principalul și cel mai stabil finanțator al locurilor de muncă pentru cetățenii români".

,,Este și motivul pentru care, de la începutul mandatului, am prioritizat dialogul cu firmele cu capital românesc. […] Capitalul autohton are, în opinia mea, un rol decisiv în a reduce decalajele interne. Este cel mai loial capital și de aceea PNL trebuie să îi acorde o atenție deosebită. Este, de asemenea, o menire istorică a PNL să păstreze spiritul liberal al Constituției de la 1923 și să promoveze companiile și antreprenorii români. Dar este și o soluție inteligentă de dezvoltare", acesta este mesajul transmis de prim-ministrul Nicolae Ciucă oamenilor de afaceri liberali prezenți la reuniune.

 

Mai multe articole despre:
ciuca firme afaceri