MENIU

Nicio veste despre copilul dispărut la Pecineaga. Salvatorii folosesc un năvod pescăresc și un sonar

Încercări disperate ale autorităților în a patra zi de căutare a băiețelului de opt ani dispărut la Pecineaga de sâmbătă. Salvatorii pompieri și jandarmi au recurs la un năvod pescăresc și la un sonar pentru căutările în iazurile de decantare a dejecțiilor animale.

Miercuri dimineață, se extrăgea apa din cel de-al doilea bazin de colectare a dejecţiilor provenite de la complexul zootehnic de creştere a porcilor, de lângă Pecineaga, informează Ziua de Constanța.

Salvatorii de la ISU Dobrogea acționau miercuri cu patru motopompe pentru extragerea apei.  

S-a început căutarea și cu un năvod pescăresc, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. 

La acțiuni participă și jandarmi de la Inspectoratul Județean Constanța.

De asemenea, la căutări, Garda de Coastă a venit, la prânz, cu un sonar performant.

„Din barca alba se caută cu sonar. Din barca roșie se verifică la ancoră”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, citat de Ziua de Constanța

Băiețelul de opt ani a dispărut sâmbătă, pe 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă și nu a fost găsit nici până în prezent. Căutările au început în seara de sâmbătă. Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

Bițică Iulian Alexandru a dispărut sâmbătă, pe 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Copilul a fost căutat fără succes toată noaptea de sâmbătă spre duminică.

Duminică dimineață, a venit în sprijin un elicopter al IGAv pentru survolarea zonei, potrivit realitateadeconstanta.net.

Detalii despre căutări AICI

Au fost găsite rolele copilului de 8 ani din Pecineaga, dispărut din fața casei