MENIU

Nesimţirea în concediu pe litoral: "Ni s-a prescris tratament cu bere"

Situaţie absolut revoltătoare pe plaja terapeutică din Mamaia, destinată persoanele cu nevoi speciale şi, în special, copiilor. Tot mai mulţi turişti care n-au absolut nicio problemă au invadat spaţiul şi îî sfidează pe cei cărora le este rezervat. 

Semnalul de alarmă a fost tras, pe pagina sa de facebook, chiar de către managerul Plajei Terapeutice, Adrian Geamănu. 

"Să râzi sau să plângi ? Suntem fără scăpare! Deşi am prezentat si afisat in mod clar ca aceasta plaja frumoasa este realizata pt persoanele cu nevoi speciale si pentru toti copiii, exista adulti ce trec peste orice limita de bun simt. 
Cum sa ocupi un ponton destinat strict copiilor doar ca sa faci plaja. Cât de lacom si egoist poti să gândeşti să blochezi distracţia copiilor la mare doar ca sa faci plaja pe pontonul plutitor ?"

Mesajul vine la câteva zile după ce o scenă, şi mai revoltătoare, s-a petrecut pe aceeaşi plajă. Un grup de tineri, cu peturi de bere şi ţigări în mână, s-au "cazat" pe nisipi, chiar dacă în jur erau numai copii. La solicitarea de a părăsi zona ei au răspuns sarcastic că ”medicul nostru de la Călăraşi ne-a prescris terapie cu bere”. 

Adrian Geamănu a postat un filmuleţul cu cei la "tratament cu bere" şi lansează un apel pentru identificarea lor.

foto şi video: FB/Adrian Geamănu

Mai multe articole despre:
plajă