MENIU

Neptun este retrograd în Pești: trei zodii descoperă iubirea adevărată

Neptun este retrograd în Pești: trei zodii descoperă iubirea adevărată

Atunci când aducem împreună concepte precum Neptun, Pești și retrograd, ne gândim instant la iubire (da, din aceea adevărată), la visuri împlinite și fantezii care ne îmbogățesc viața interioară.

Neptun intră în retrograd în Pești între 16 iunie și 22 noiembrie, o perioadă în care nu ne este recomandat să marșăm cu încredere în viață, ci să visăm, să ne relaxăm, să căutăm acele înțelesuri profunde ale existenței.

E însă și timpul pentru dragoste fierbinte și loială! Iar trei zodii fac cunoștință cu acest miracol în această perioadă. Află cine sunt norocoasele, dar și ce experimentează celelalte semne sub mângâierea lui Neptun în retrograd în Pești!

Berbec

O lași mai moale cu inițiativele agresive și începi să îți cultivi și latura mai sensibilă, ceea ce îți va aduce o mulţime de conversații stimulante și interesante în această perioadă. Îți vei lărgi orizonturile și îți vei extinde cercul de prieteni cu noi cunoștințe, iar una dintre ele poate fi „alesul”. Neptun în retrograd în Pești îți aduce dragostea!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop dragoste Neptun retrograd