MENIU

Nepoata unei foste PSD-iste, mâna dreaptă a lui Marian Vanghelie, numită peste noapte șefa Inspectoratului de Stat în Construcții

Foto: Victorița Dumitrașcu (stanga). Sursa: Doris Saileanu / Facebook

Nepoata fostei șefe a PSD din perioada anului 2000 a fost pusă de Marcel Ciolacu la șefia Inspectoratului de Stat în Construcții. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Premierul Marcel Ciolacu a numit-o joi în funcția de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) pe Victorița Dumitrașcu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Ea l-a înlocuit în funcție pe Paul Racoviță.

Victorița Dumitrașcu este nepoata Aurei Vasile. Aura Vasile a fost unul dintre liderii PSD București în anii 2000, fiind apropiată de puternicul fost ministru al Industriilor Dan Ioan Popescu.

Ulterior, Aura Vasile a devenit mâna dreaptă a lui Marian Vanghelie, șef PSD București și primarul Sectorului 5.

Aura Vasile a fost deputat PSD timp de trei mandate. 

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) este o instituție esențială pentru piața construcțiilor și a urbanismului. Inspectorii ISC verifică respectarea legislației în privința construcțiilor civile, fie că e vorba de marile proiecte publice sau de proiectele imobiliare private.

Mai multe articole despre:
victorita dumitrascu marian vanghelie psd