MENIU

Nelu Tătaru: Haideți să nu urcăm cu buldozerul pe suferința oamenilor. Nu trebuie să punctăm politic pe sănătate

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății a criticat, miercuri seară, la „Legile puterii”, la Realitatea PLUS, interferența politicului în actul medical, mesajele pe care le transmit oamenii politici în legătură cu gravitatea bolii COVID, când nu respectă regulile pentru a stoparea răspândirii coronavirusului. 

 

„Când factori de decizie la nivel politic, cand oameni importanti din structura statului te indeamna sa nu respecti, cand anumite instante scot amenzile, cand Curtea Constitutionala spune ca nu e claritate, previzibilitatea in definirea unor termeni, când iesirea publica bagatelizeaza toata perioada petrecuta impreuna de toti (...), atunci e momentul sa decida ei daca aceasta șarada trebuie sa mai continue”, a transmis, miercuri seară, ministrul Nelu Tătaru, la „Legile puterii”. 

Ministrul Sănătății le amintește celor care nu iau în serios gravitatea bolii COVID de cei afectați de epidemia de coronavirus: oameni obișnuiți, cadre medicale.

„Cum primesc cei peste 30 de mii de infectati, dar cum primesc familiile celor peste 1.900 de decedați, dar cum primesc cadrele medicale, familiile cadrelor medicale, cele peste 3.300 de cadre medicale infectate, cadre medicale decedate?! Haideți să nu urcăm cu buldozerul pe suferinta unor oameni, sa nu urcam pe viitorul sănătății noastre”, a declarat ministrul Nelu Tătaru la „Legile puterii, miercuri seară, la Realitatea PLUS.

 

 

Mai multe articole despre:
nelu tataru legile puterii