MENIU

Înfrângere dureroasă pentru Roma. 5-2 pentru Liverpool! Italienii vor răzbunare

Înfrângere dureroasă pentru Roma. 5-2 pentru Liverpool! Italienii vor răzbunare

S-a jucat la cote maxime! Meci fabulos în prima manșă a primei semifinale Champions League. Mai multe detalii puteţi accesa pe Realitateasportiva.net. 

Cele două rivale din această seară au avut la start următorul 11: 

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane
Antrenor: Jurgen Klopp

AS Roma: Alisson – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov – Under, Nainggolan – Dzeko.
Antrenor: Eusebio Di Francesco

UPDATE: Așa cum se preconiza, a fost un meci extrem de dificil pentru Roma, care a capitulat în fața celor de la Liverpool, nu mai puțin de cinci goluri fiind înscrise în poarta italienilor.

Mohamed Salah a marcat o dublă în prima repriză, Liverpool intrând cu avantaj de 2 goluri la cabine.

În repriza secundă, Salah a mai oferit 2 pase de gol pentru Mane și Firmino, iar Liverpool conducea cu 4-0. Firmino a mai marcat încă o dată în minutul 69, pentru 5-0.

Pe final de meci, AS Roma a redus din diferență prin golurile lui Dzeko și Perotti, ultimul din penalty, după un henț al lui Milner.

Returul semifinalei AS Roma - Liverpool va fi săptămâna viitoare, miercuri, de la 21:45.

 

Va fi un meci extrem de dificil pentru Roma, cei de Liverpool prestând un joc absolut fenomenal. Cormoranii sunt favoriţii acestei semifinale, rămâne de văzut, însă, cine va juca în marea finală.

Aşa cum era de aşteptat, nici măcar ploaia nu i-a putut opri pe suporterii lui Liverpool, care au oferit un show pirotehnic de zile mari înaintea partidei.

Dacă forţa naturii nu a contat în faţa suporterilor Liverpool, nici forţele terestre nu au avut prea mare importanţă. Poliția nu s-a înțeles cu fanii lui Liverpool, aceştia oferind o imagine de zile mari cu... o maşină a poliţiei, înaintea disputei infernale de pe Anfield Road.

Mai multe detalii puteţi accesa pe Realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
Liverpool meci Roma Champions League