MENIU

Naomi Campbell șochează din nou. Supermodelul a devenit mamă pentru a doua oară, la 53 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară, la 53 de ani. Foto: Profimedia

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a anunţat, joi, că a dat naștere unui băieţel, despre care spune că este ”un adevărat dar de la Dumnezeu”. 

Naomi Campbell a anunțat venirea pe lume a noului membru printr-o postare pe Instagram.

”Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a scris ea, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe bebeluș.

”Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”, a adăugat ea.

Această veste a adus o mare bucurie în rândul fanilor și a prietenilor lui Naomi Campbell, care au fost încântați să afle despre sosirea celui de-al doilea copil al modelului. Fotografia emoționantă a primit imediat o avalanșă de felicitări și urări de bine din partea comunității online. Prieteni celebri, printre care designerul Donatella Versace şi modelul german Claudia Schiffer, au împărtăşit mesaje de felicitare, scrie Sky News.

Naomi Campbell, mereu admirată pentru frumusețea și eleganța sa, a demonstrat că vârsta nu este un impediment în ceea ce privește bucuria de a fi mamă. În ciuda solicitărilor și presiunii carierei sale în industria modei, ea a găsit echilibrul perfect pentru a se dedica și a se bucura de maternitate.

Naomi Campbell, născută la Londra, a surprins lumea în mai 2021, când a anunțat că a născut o fetiță cu puțin timp înainte de a împlini 51 de ani.

Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediției din martie 2022 a revistei British Vogue și a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: „Nu a fost adoptată. Ea este copilul meu”.

Ea a declarat pentru revistă: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care știau că sunt însărcinată. Ea este cea mai mare binecuvântare. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.”

Naomi Campbell a devenit mamă! Prima fotografie cu fetița supermodelului de 50 de ani - FOTO

Mai multe articole despre:
naomi campbell supermodel mama copil