MENIU

Motociclete furate, în valoare de 250.000 de euro, descoperite la Siret. Detalii INCREDIBILE despre proveniență

Poliție

Trei motociclete, ambele de marcă, în valoare de 250.000 de lei au fost găsite într-un microbuz, de către polițiștii de frontieră din cadrul STPF Suceava. Dacă până aici poate părea o știre banală, ei bine partea "interesantă" abia acum urmează, și asta deoarece motocicletele, furate din Italia, au fost descoperite la Sirett, într-un microbuz din Ucraina, cu acte furate din Lituania.

Pe lângă motociclete au mai fost găsite o cutie de transmisie și un motor de la un autoturism Mercedes, ambele în valoare de 55.000 lei, de asemenea furate din Italia, relatează G4Media.ro, care citează Obiectiv de Suceava.

Microbuzul a fost descoperit de polițiști în data de 9 noiembrie, într-o parcare de pe raza localității Siret.

Mașina, un Volkswagen Crafter, era înmatriculată în Ucraina, iar în timpul cercetărilor s-a mai constatat ca documentele microbuzului sunt furate din Lituania.

În acest caz, polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire față de doi bărbați, unul cu dublă cetățenie româno-ucraineană în vârstă de 59 de ani și un cetățean ucrainean, de 35 de ani.