MENIU

Motivul pentru care o femeie a dat în judecată KFC. Ce arăta reclama şi ce a primit ea

O văduvă de 64 de ani din New York dă în judecată compania KFC pentru "reclamă falsă" după ce a cumpărat o găletuşă de pui fript şi ea era plină doar pe jumătate.

Femeia susţine că reclama arată o găletuşă KFC "plină ochi" cu pui fript, scrie CBS New York. "Am ajuns acasă şi m-am întrebat...unde e tot puiul? Credeam că o să am câteva mese", spune Anna Wurtzburger, care susţine că trăieşte din ajutorul oferit de stat şi că mersul la fast food era un eveniment pentru ea.

La rândul său, compania spune că meniul anunţă clar că găletuşa de 20 de dolari "Fill Up" este vândută cu opt bucăţi de pui prăjit şi că exact asta a primit şi Wurtzburger. KFC explică că găletuşa e "plină ochi" în reclamă pentru ca oamenii să poată vedea puiul, femeia replicând "dacă vrei ca publicul să îţi vadă puiul fript, pune-l pe o farfurie".

În plus, femeia reclamă faptul că în anunţul publicitar se spune că găletuşa de 8 bucăţi de pui poate hrăni o familie formată din patru persoane -  "Sunt atât de mici", spune ea.

KFC i-a oferit femeii cupoane în valoare de 70 de dolari, dar ea le-a refuzat. Aşa că îi dă în judecată, într-un proces considerat "fără temei" de companie, cerând despăgubiri de 20 de milione de dolari. "Contează principiul...uneori trebuie să loveşti oamenii acolo unde îi doare mai mult", povesteşte Anna Wurtzburger.

Mai multe articole despre:
0 proces KFC anna wurtzburger