MENIU

Motivul pentru care Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt. Ce a aflat, după ce a angajat detectivi

Divorţ Angelina Jolie - Brad Pitt
Divorţ Brad Pitt Angelina Jolie

Divorţ Angelina Jolie Brad Pitt. Cuplul de aur de la Hollywood pare să se fi destrămat, la scurt timp de la anunţul că Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt au început să apară şi ipoteze ale despărţirii celor doi.

Divorţ Angelina Jolie Brad Pitt. Deşi în documentele depuse de Angelina Jolie stă scris "diferenţe ireconciliabile" drept motiv al despărţirii, există se pare un motiv serios al depărţirii celor doi: o presupusă infidelitate a lui Brad Pitt.

Divorţ Angelina Jolie Brad Pitt. După ce ar fi angajat detectivi particulari care să îl urmărească pe Brad Pitt, Angelina Jolie ar fi aflat, conform Page Six, aparţinând NY Post, că Brad Pitt o înşală cu actriţa Marion Cotillard, alături de care a jucat în filmul Allied, dar şi cu "prostituate din Rusia".

Divorţ Angelina Jolie Brad Pitt. Zvonurile privind o presupusă infidelitate cu actriţa Marion Cotillard nu sunt noi, Brad Pitt şi aceasta aflându-se de luni bune în Londra, la filmări. Actriţa Marion Cotillard are o relaţie stabilă cu actorul francez Guillaume Canet.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt. Prima declaraţie a lui Pitt, după anunţul divorţului


CNN: Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt. Actriţa a depus actele şi cere custodia celor 6 copii

 

Divorţul anului: Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt. Avocatul ei explică divorţul în 7 cuvinte