MENIU

Motivul incredibil pentru care o stewardesă a fost concediată. Ce NU i-a cerut managerului

O stewardesă a companiei aeriene EasyJet a fost concediată după ce a fost acuzată că a furat o baghetă cu bacon. Potrivit rezultatelor investigației interne, fata ar fi consumat tartina, fără să o achite.

Conform  regulilor companiei, tânăra de 22 de ani ar fi trebuit să ceară bonul de plată de la membrul echipajului care i-a oferit sandvişul, acesta fiind superiorul său ierarhic. Stewardesa susține că este alergică la nuci și, pentru că n-a găsit alt fel de mâncare la bord, a acceptat o tartină.

Potrivit Daily Mail, plângerea a fost depusă de un coleg de-al fetei, care ar fi văzut-o pe aceasta mâncând bagheta. Compania a demarat o investigație și a concediat doi angajați – stewardesa și managerul său, problema nefiind lipsa sandvişului destinat pasagerilor, ci faptul că fata ar fi încălcat regulile neîntrebându-şi superiorul dacă mâncarea este plătită şi fără să ceară o factură.

Fosta stewardesă, care este acum însărcinată în 18 săptămâni, a vrut să demonstreze că nu este o hoaţă şi întregul incident a fost rezolvat în afara sălii de tribunal, fata primind o compensaţie financiară de la EasyJet.


Mai multe articole despre:
stewardesă factură easyjet