MENIU

Lovitură de teatru. "Monstrul" din Caracal NU o mai recunoaște pe Luiza Melencu

Luiza Melencu

Luiza Melencu, una dintre victimele presupuse ale "monstrului din Caracal", Gheorghe Dincă, a dispărut pe data de 14 aprilie. Chiar dacă Dincă a "mărturisit" crima pe 26 iulie, familia Luizei nu a primit nicio informație certă din partea anchetatorilor. Iar acum Dincă și-a schimbat declarațiile!

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile. Dacă în primele ore de la reținere, Dincă le-a spus procurorilor că el a ucis-o pe Luiza Melencu, acum, criminalul din Caracal s-a sucit total și nu a mai pomenit nimic de acest caz.

Mai mult, lui Gheorghe Dincă i se arată fotografii și nu o recunoaște pe Luiza Melencu. Situația se complică și ne putem gândi la o a treia victimă, o a treia persoană pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, potrivit Antena3. Procurorii trebuie să descopere dacă Gheorghe Dincă minte și mai ales în ce situație minte

Dacă la început a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza Melencu. Nu o mai recunoaște, iar fata din descrierile lui e alta.

Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână după care i-a incinerat trupul. Dincă a spus că la fel s-a întâmplat și în cazul Luizei Melencu, dar s-a încurcat apoi în detaliile cu privire la locul în care se află cadavrul.

În primele săptămâni de la arestare, a reieșit din anchetă că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, nu recunoaște fetele ucise după nume, ci după lunile din calendar.

Dincă are un calendar al victimelor. "Nu a acționat ocazional, pare un criminal în serie"

La momentul respectiv, avocatul familiei Luizei, fata de 18 ani despre care "bestia din Caracal" ar fi recunoscut că a ucis-o și incinerat-o, a spus că Gheorghe Dinca nu își stie victimele după nume, ci după luni.

El a vorbit despre "fata din luna mai", ridicând semne de întrebare asupra identității fetei despre care vorbește, Luiza fiind dispărută din aprilie.

"Pare-se că sunt niște oseminte, e același sistem la ambele fete. Lucruri, resturi arse, incinerate. Acum se fac analize, să se vadă ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, din mai, din luna cutare, nu mai știe. Este posibil să fie mai multe fete. Părerea mea este că nu este Luiza, este o speranță și o părere. El nu știa să spună numele, spunea Asta e fata din luna cutare, le are pe luni", a declarat în august avocatul Tonel Pop.

Mai multe articole despre:
Luiza Melencu