MENIU

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu se mai ascund de ochii lumii. Cei doi au participat la un eveniment organizat de Mircea Geoană, ținându-se de mână

Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghită au fost surprinși împreună la o gală organizată de fundația fondată de familia Geoană. Evenimentul a avut loc seara trecută la Banca Națională a României, unde au fost scoase la licitație mai multe bijuterii de colecție

Valeriu Gheorghiță, managerul de la Spitalul SRI din Capitală, nu a fost deranjat să-și însoțească partenera de viață la gala caritabilă sau la o prezentare de modă. 

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI, au o relație amoroasă de aproape un an. Cei doi au ținut la distanță relația de ochii presei și ai fanilor. De câteva zile cei doi participă împreună la mai multe evenimente mondene. Primele imagini au fost surprinse în Bulgaria, unde au petrecut o vacanță la începutul verii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Valeriu Gheorghiță a mers cu actrița la Sala Palatului, unde au participat la avanpremiera unui film. Cei doi au fost surprinși de presa tabloidă în timp ce se țineau de mână pe stradă.

Valeriu Gheorghiță a devenit celebru în timpul pandemiei de Coronavirus. Acesta a fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Gheorghiță este medic primar infecționist și are gradul de colonel și de câteva luni este șeful spitalului SRI. 

Cele mai bune glume la videoclipul cu sexy-jandarmul în noua uniformă. „L-ați luat de la prezentările de lenjerie ale lui Botezatu?"