MENIU

Momentul în care Buzatu primește mega-șpaga în portbagaj. ”Sărut mâna! Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”

Momentul în care Buzatu primește mega-șpaga în portbagaj

Procurorii DNA au dat publicității detalii din ancheta care îl vizează pe baronul local din Vaslui, Dumitru Buzatu.

Referatul de propunere de arestare preventivă pe numele președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, conține detalii relevante despre modul în care procurorii au investigat acest caz de corupție și cum au strâns probe incriminatorii. În document, este menționat faptul că momentul în care Buzatu a primit mita a fost surprins de camerele de supraveghere ale autorităților.

Conform procurorilor, în momentul primirii genții cu 1,25 de milioane de lei, Buzatu îi transmite omului de afaceri Emil Savin ”Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie”.

Încă o persoană reţinută în dosarul lui Dumitru Buzatu: un expert care a luat 714.000 lei mită

Câteva minute mai târziu, Buzatu a fost oprit în trafic. Luat la întrebări cu privire la proveniența mormanului de bani, baronul local a susținut că geanta îi aparține, iar banii din interior reprezintă economiile sale. ”Această geantă și suma de bani din interior îmi aparține, sunt bani din economiile mele”, a spus liderul CJ Vaslui.

Ulterior, Buzatu și-a schimbat declarațiile și le-a spus procurorilor că de fapt i-a cerut lui Savin un împrumut de 125 de mii de lei și este susprins să vadă acum că de fapt i-a dat 1,25 de milioane de lei, neștiind despre ce e vorba.

Lăcomia unui baron local: În timp ce negocia șpaga de peste un milion de lei, Dumitru Buzatu deschidea proces pentru recuperarea pensiei speciale

Mai multe articole despre:
dumitru buzatu spaga dna procurori