MENIU

Momente dramatice. Ce au făcut colegii băiatului de 15 ani care a pierit în incendiul din Colectiv

Avea 15 ani şi toată viaţa înainte, însă a pierit tramatic în incendiul care acum trei zile a mistuit clubul Colectiv din Capitală. Andrei Hamed, un licean pasionat de Informatică, s-a stins în braţele mamei sale. 

Deşi era minor, tânărul a reuşit să intre in club alături de un coleg de liceu. Prietenii lor au mărturisit că, împreună cu Andrei, au mers la concerte în localuri de mai multe ori. Mama lui Andrei avea încredere în el, spun colegii lui, şi îl lăsa să iasă în oraş. 

Când clubul Coelctiv a luat foc, Andrei a reuşit să iasă fără să fie rănit prea grav, însă nu se simţea deloc bine. Panicat, şi-a sunat mama şi i-a spus că totul ardea în jur. Aceasta a sosit repede în faţa localului, însă băiatul s-a stins în braţele ei din cauza intoxicaţiei cu fum şi a aerului fierbinte pe care-l inhalase.

Acum, la colegiul de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală, colegii lui Andrei au aprins lumânări şi au adus flori în memoria celui care le-a fost prieten şi care a fost, totodată, unul dintre elevii foarte buni ai liceului. 

Câţiva elevi au publicat pe pagina de Facebook a liceului un anunţ prin care îi roagă pe colegii lor să aducă vaze pentru mulţimea impresionantă de flori depuse în curtea liceului. "Vă rog să aduceți azi la liceu, dacă aveți, vaze de plastic sau găleți. Puteți aduce şi sticle tăiate...  Pentru flori", au scris tinerii. 

 
 
Mai multe articole despre:
colectiv incendiu club colectiv