MENIU

Moise Guran, declarație BOMBĂ despre Iohannis, "președintele care NU vorbește, DAR SCRIE"

<p>MOISE GURAN</p>

Realizatorul TV Moise Guran spune că românii s-au grăbit să cumpere cartea lui Klaus Iohannis și au epuizat întreg tirajul nu pentru că vor să o citească, ci pentru că e "trendy sa o cumperi".

"Am aflat că editura Curtea Veche a epuizat tirajul de 15k (urias) al cartii presedintelui ales Klaus Iohannis. M-as bucura ca 15 mii de oameni sa citeasca o carte, orice carte. Cred ca a fost mai mult trendy sa o cumperi. Eu am primit-o, am rasfoit-o si fac un rezumat al paginilor care arata viziunea viitorului preşedinte al României", scrie Moise Guran pe pagina sa de Facebook.

Moise Guran comentează cartea într-o postare despre "preşedintele care nu vorbeşte. Dar măcar scrie. Tot e ceva".

"N-am de gând să cad în isteria generală şi să fiu o altă cărămidă din statuia lui Klaus Iohannis, aşa că am citit cu un ochi critic viziunea de preşedinte a domnului Iohannis. Am fost, totuşi, mulţumit să constat că acesta înţelege corect rolul de preşedinte mediator, că identifică corect problemele naţiei, dar şi că soluţiile pe care le propune sunt relative. Nu sunt de fapt soluţii, ci problematici ridicate. Este posibil ca ceea ce mi s-a părut mie insuficient să fie corect din punctul de vedere al unui om care nu se antepronunţă, nu aduce soluţii pentru societate, ci le cere de la aceasta", comentează jurnalistul TVR.

"Cartea "Pas cu Pas", scrisă înainte de campania electorală, pare neterminată. Sfârşitul este abrupt şi, înţeleg, d-l Klaus Iohannis a promis să o continue după ce va acumula o experienţă la Cotroceni. Un lucru e clar – omul vrea să fie arbitru şi îi doresc să reuşească. Ceea ce nu ne garantează şi cele mai bune soluţii, dar ne garantează că soluţiile, pe care ţara le vrea şi de care probabil este pregătită, chiar vor fi adoptate", mai scrie Moise Guran.

Mai multe pe biziday.ro.

 

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis Moise Guran