MENIU

Mobilizare fără precedent pentru victimele din Colectiv. Cum poţi să ajuţi

Mobilizare fără precedent după tragedia de la clubul Colectiv. Hoteluri, farmacii, companii de transport sar în ajutorul victimelor şi familiilor acestora.

Zeci de firme s-au mobilizat după incendiul în care şi-au pierdut viaţa 29 de tineri şi oferă gratuit cazare, bilete de avion, medicamente sau tratament. Şi primăria a anunţat că tinerii care şi-au pierdut viaţa vor primi locuri de veci gratuite.

În urma incendiului din clubul Colectiv, în jur de 50 de companii şi cluburi s-au oferit să ajute tinerii care în acest moment sunt internaţi în spitalele din Capitală, familiile lor şi medicii care îi îngrijesc în aceste momente.

Sub îndemnul "Haideţi să ajutăm familiile victimelor să ajungă acasă", o agenţie de turism oferă bilete de avion pentru rudele de gradul I şi II care locuiesc în străinătate sau care în aceste zile sunt în alte ţări.

De asemenea, toţi cei care sosesc în Bucureşti şi au legături cu tinerii răniţi primesc cazare, mâncare şi consiliere. La rândul lor, farmaciile sar în ajutorul medicilor şi donează cele mai importante medicamente care ajută la vindecarea arsurilor.

Dacă vrei să donezi sânge, poţi primi transport gratuit de la centrele de transfuzii. Mai multe cluburi au anunţat că vor dona familiilor victimelor câştigurile din aceste zile.

Şi o companie hotelieră oferă cazare gratuită pentru rudele care vin din alte oraşe să fie alături de victime. Un spital privat îşi oferă serviciile în cazul în care cele de stat nu pot face faţă. Lista continuă cu o echipă de psihologi care îşi pun la dispoziţie gratuit serviciile pentru victime şi rudele lor.