MENIU

Moartea misterioasă a milionarului din Voluntari. Apar noi probe cheie în dosarul sinuciderii: ce s-a aflat despre ceasul său de lux

Virgil Chirica

Sinuciderea milionarului din Voluntari rămâne învăluită în mister! Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt cu Virgil Chirică și de ce a decis să își pună capăt zilelor.

Cu doar câteva zile înainte, afaceristul își pusese la vânzare unul dintre ceasurile sale de lux. Asta deși, bărbatul era era un personaj cunoscut în mediul imobiliarelor, implicat în afaceri de peste 4 miliarde de lei și era director la Porsche. 

Moartea suspectă a lui Virgil Chirică a venit ca o avalanșă pentru lumea afacerilor. Nimeni nu știa cu ce probleme se confruntă milionarul în ultima vreme, mai ales dacă suferea de depresie. Anchetatorii încearcă și acum să afle de ce a recurs la gestul extrem. Un lucru suspect este și faptul că milionarul își pusese ceasul de lux la vânzare, cu câteva zile înainte. Oamenii legii iau în calcul ca afaceristul să fi avut probleme cu banii și cu mafia imobiliară.

Virgil Chirică s-a sinucis la 46 de ani, deși era implicat în afaceri cumulate de peste 4 miliarde de lei, alături de cei mai puternici antreprenori români ai momentului. A lăsat în urma sa un bilet de adio în care a scris pe o foaie de patru ori, în engleză: sunt deja adormit.

Milionarul a mai avut o tentativă de sinucidere în urmă cu circa 4 ani, dar atunci a fost salvat de familie. 

Mai multe articole despre:
Virgil Chirica