MENIU

FOTO Moarte tragică pe calea ferată în Bistrița-Năsăud! Un mărfar a lovit o mașină - un bărbat a decedat și cele două fetițe ale sale au fost rănite

Accident cumplit în Rebrișoara! Un bărbat a murit iar cei doi copii ai săi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren Foto: bistriteanul.ro

Un accident cumplit s-a petrecut joi seară la o trecere la nivel cu calea ferată în localitatea bistrițeană Rebrișoara, relatează realitateadebistrita.net. Un bărbat a murit iar cei doi copii ai săi au fost grav răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă.

 

La o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier, un tren de marfă care circula pe relația Lunca Ilvei-Cluj, a acroșat un autoturism în care se aflau trei persoane. 

Toți trei au rămas încarcerați între fiarele mașinii, iar echipajele ajunse la fața locului au făcut eforturi pentru a-i salva. 

Din păcate, echipajele medicale l-au găsit pe tatăl acestora, de 32 de ani, decedat, iar pe cei doi copii, două fetițe de aproximativ 5 și 6 ani, inconștiente, însă prezintă respirație, din primele informații.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime încarcerate, doi copii și un adult. Echipajele de descarcerare lucrează pentru extracția victimelor. Din păcate, bărbatul prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar cei doi copii sunt inconștienți (cu respirație). Intervine și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD. Intervenția este în dinamica”, potrivit ISU BN.

În urma accidentului, fetițele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. Una dintre ele are fractură de craniu și va fi transferată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește continuarea pe realitateadebistrita.net